[Ana Elisa] Espaço de descanso e vestiário

justificativa: o Campus Pampulha UFMG recebe diariamente muitos alunos que ali permanecem a maior parte de seu tempo, com janelas livres entre aulas ao longo do dia. Dessa forma, a demanda por espaços onde possam descansar, esperar suas próximas atividades e ter a possibilidade de tomar um banho, é grande entre os alunos.

Local escolhido:

IMG_1133

 

Referências iniciais:

Condensador público/ MUOTO

Casa Mattos/ FGMF Arquitetos

Chapter living em King Cross/ Tigg+ Coll Architects

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s