[Ana Elisa] Desenvolvimento do projeto

O desenvolvimento do projeto do Pavilhão de descanso junto ao vestiário até agora foi realizado e modificado em esboços de fachadas e plantas feitos à mão:

desenho da fachada principal:

IMG_1343

planta do primeiro pavimento:

IMG_1342.JPG

planta do segundo pavimento:

IMG_1341.JPG

localização no terreno:

IMG_1414.JPG

Rampa ou escada ainda a serem desenvolvidos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s